niedziela, 21 lutego 2010

mały dodatek

dzisiaj nic mi nie smakuje nawet chrust mnie w zęby kłuje miał być taki pyszny kruchy a ma konsystencję kluchy a szarlotka nazbyt słodka jakby coś niedopieczona warstwę jabłek ma za cienką stąd się czuje niespełniona i co z tego że na wierzchu oba ciasta pudrowane gdy je piekłam byłam wściekła i stąd takie nieudane do wszystkiego trzeba serca dodać choćby odrobinę nic nie wyjdzie nie zaskoczy teraz wiem już znam przyczynę

2 komentarze:

  1. Do wszystkiego trzeba serca,
    dodać choćby odrobinę...

    OdpowiedzUsuń
  2. dzisiaj nic mi nie smakuje
    nawet chrust mnie w zęby kłuje
    miał być taki pyszny kruchy
    a ma konsystencję kluchy

    a szarlotka nazbyt słodka
    jakby coś niedopieczona
    warstwę jabłek ma za cienką
    stąd się czuje niespełniona

    i co z tego że na wierzchu
    oba ciasta pudrowane
    gdy je piekłam byłam wściekła
    i stąd takie nieudane

    do wszystkiego trzeba serca
    dodać choćby odrobinę
    nic nie wyjdzie nie zaskoczy
    teraz wiem już znam przyczynę

    OdpowiedzUsuń